Bucătăria de pe Secția de Terapie Izotopică

Obiectiv: Schimbarea mobilierului din bucătăria Secției de Terapie Izotopică

0%

Ce ne-am propus

Vă propun, dragi prieteni ai I.O.B., să nu „ieșim” din secția de Terapie Izotopică. Saloanele au fost igienizate, saltelele și pernele sunt noi, vineri terminăm de instalat toate televizoarele, dar mai sunt probleme pe care le putem rezolva împreună.
Bucătăria secției este foarte veche, degradată, ușile dulapurilor nu se mai închid, sertarele stau să cadă, cărucioarele abia mai pot fi împinse și sunt din lemn, vesela este insuficientă. Mobilierul nou, de calitate, să poată fi bine spălat și dezinfectat este chiar o urgență.
În saloane, noptierele sunt tot din vremea comunistă, din metal, abia se pot folosi.
Mai avem nevoie de pubele în care pacienții să își poată arunca hainele la externare, deoarece acestea nu mai pot fi duse acasă.
În cabinetul asistentelor, dulapul în care se găsesc fișele pacienților stă să cadă, ușile nu se deschid decât cu greutate, de închis, nu mai poate fi vorba.
În funcție de câți bani reușim să strângem, vom remedia pe rând toate aceste neajunsuri.

Ce am reușit

Prima campanie a Asociației „Prietenii Institutului Oncologic București” a fost achiziția a șase televizoare pentru saloanele unde pacienții de la Terapie Izotopică stau închiși patru zile fără a avea voie să iasă, din cauza radioactivității.
Și pentru că au rămas bani din generoasele voastre donații, am cumpărat mobilă nouă pentru bucătăria secției și cabinetul asistentelor.
În imagini, aveți rezultatul muncii voastre din cabinetul asistente­lor.
Putem continua să refacem saloane, etaje, dar avem nevoie de voi.

Am reușit doar cu ajutorul vostru!

Am terminat de amenajat și bucătăria din secția de Terapie Izotopică și cred că pozele spun tot. Vedeți? Se poate! Totul este posibil când suntem toți de aceeași parte a baricadei, când ne unim să ajutăm.
Și ăsta e doar începutul.

Donează și fii prietenul pacienților din IOB!

Sănătate

Confort

Inovație

Normalitate

Alături de voi

Ne poți suna acum